Bij Sky Radio begint de zomer vroeg

28-02-2021 (21:01) - Media

Op maandag 1 maart start Sky Radio met haar zomerradiostation Sky Radio Summerhits. Daarnaast wordt op het Sky Radio PopUp-kanaal de themazender Sky for Men gelanceerd.
 
Bij het online station Sky Summerhits kunnen luisteraars non stop luisteren naar zonnige zomerhits. In de huidige opzet zendt zendt Sky Summerhits in de meteorologische lente en zomerperiode uit en Sky Radio the Christmas Station in de herfst- en winterperiode.

Sky for Men

Het Sky Radio PopUp station, waar tot en met 28 februari 2021 Sky Valentijn Hits geprogrammeerd staat, krijgt met Sky for Men een invulling met de beste hits speciaal voor mannen. Uit panelonderzoek onder de mannelijke Sky Radio-luisteraar blijkt dat zij een voorkeur hebben voor artiesten als U2, Coldplay, Kensington, Queen en Bruce Springsteen. Op Sky for Men worden deze artiesten vaak gedraaid. Het Sky Radio PopUp station is een thema radiostation dat eens in de zoveel tijd van thema wisselt.

Sky Summerhits en Sky for Men zijn per 1 maart 2021 te beluisteren via de website van Sky Radio, de app van Sky radio en JUKE. 


Bureaus

Marketing

Economisch