BMY Mediatalent van het Jaar: nieuwe prijs voor jonge makers

19-09-2019 (10:27) - Media

Broadcast Magazine Young (BMY) presenteert eind dit jaar voor het eerst het BMY Mediatalent van het Jaar. Tot 10 oktober kunnen omroepen, producenten en zelfstandigen hun talenten opgeven voor deze nieuwe prijs in medialand.
 
Als onafhankelijk mediaplatform voor jonge mediamakers wil de BMY een ander geluid laten horen. Niet alleen om het ambacht van media maken in de spotlights te zetten, maar ook om de drijvende, jonge krachten daarachter in het zonnetje te zetten. BMY wil met de award andere talenten inspireren out-of-the-box te denken. 
 
Om kans te maken op de award moeten mediamakers voldoen aan een aantal criteria. Het talent in kwestie kan zowel achter als voor de schermen actief zijn. Hij of zij heeft bewezen verschil te kunnen maken, durft vernieuwend te denken en verdient het om, niet alleen onder naaste collega’s maar ook onder vakgenoten, bekend te worden.
 
Het BMY Mediatalent van het Jaar 2019 wordt uitgeroepen tijdens de bekendmaking van de nieuwe Omroepman/vrouw van het Jaar, op maandag 9 december in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch