BNR neemt een kijkje bij ondernemers

18-12-2018 (13:40) - Media

Presentator Maarten Bouwhuis gaat vanaf 9 januari wekelijks langs bij ondernemers in het programma BNR In Bedrijf. Zij vertellen daarbij openhartig over hun valkuilen en triomfen. Op die manier kunnen ondernemers van elkaar leren, is de gedachte. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Centraal Beheer.


'Met BNR in Bedrijf verlaat ik de studio en ga ik naar de ondernemer toe, op de zaak en zelfs thuis, waar de podcast BNR In Bedrijf @home wordt opgenomen. Alleen daar leer je de echte uitdagingen van ondernemers en bedrijven kennen. Als presentator is het natuurlijk een voorrecht om bij zoveel mooie bedrijven backstage te kunnen komen', aldus Bouwhuis. Ondernemers die mee willen doen, kunnen zich hiervoor nog opgeven


'Middelgrote ondernemingen hebben te maken met een breed scala aan onderwerpen, bijvoorbeeld talent vinden en binden, bedrijfscontinuïteit, groei en innovatie. BNR en FDMG weten als geen ander hoe zij deze onderwerpen voor deze doelgroep kunnen verdiepen. Samen helpen wij ondernemers proactief bij de groei van hun bedrijf', stelt Jack Hommel, directeur Bedrijven van Centraal Beheer. 
 


Bureaus

Marketing

Economisch