BrandDeli introduceert Multimediale Video Bereikspakketten

10-04-2018 (08:30) - Media

BrandDeli introduceert een nieuwe propositie waarbij videobereik wordt gerealiseerd over meerdere platformen: Multimediale Video Bereikspakketten. De inzet op de BrandDeli TV-zenders wordt in deze pakketten gecombineerd met Online Video-uitingen binnen het online netwerk van BrandDeli en op het social nieuwsplatform Twitter.
 

De campagne start met inzet op de TV-zenders en een Twitter First view: dit is een 24-uurs video take-over en de ideale bereiksboost voor een campagne. Voor aanvullend bereik en een optimalisatie van de contacten wordt de campagne uitgebreid met de inzet van Online Video en de kleinere TV-zenders in onze Light-pakketten.
 

Robbert Beerens, Director Marketing Strategy & Operations BrandDeli: “Dit product is ideaal voor nieuwe adverteerders, maar ook voor de introductie van nieuwe producten en proposities. De inzet van First View is een goede tool om nieuwswaarde te creëeren via Twitter.  Dankzij de multimediale inzet met aantrekkelijke prijsstelling kan efficiënt een hoog campagnebereik worden gerealiseerd."

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch