Catch-Up: alle boekrecensies uit de krant in één app

21-06-2018 (12:02) - Media

Catch-Up is de nieuwe gratis boekenapp gericht op lezers van kranten als de NRC, de Volkskrant en The Guardian. Oprichter Harrit Kingma ziet een behoefte in het op een snelle en simpele wijze terugvinden van boek- en muziekrecensies op de telefoon. 
 
 
Kingma, een verwoed lezer van boeken én boekrecensies, vindt het een groot gemis dat wanneer hij voor de keuze staat om een boek te kopen, niet de laatste suggesties of expert beoordelingen van zijn favoriete kranten én critici bij zich heeft. Dit geldt niet alleen voor boeken, maar ook voor muziek en meer.
 
 
Catch-Up stelt de (krant)lezer centraal waarbij deze op de mobiele telefoon alle recensies van zijn/haar favoriete krant én criticus snel en simpel kan terugvinden. Tevens is Catch-Up in staat om zowel online als offline winkels te koppelen aan het gerecenseerde product en geeft het gelegenheid tot het aanleggen van een wensenlijst of aankopen te delen met vrienden.
 

Extra distributiekanaal

Catch-Up is een zogeheten Expert Opinion Aggregator platform en biedt deelnemende media lezers-service dn een extra distributiekanaal voor content aan.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch