Centercom introduceert online checkout

Centercom introduceert online checkout

07-04-2021 (11:40) - Media

Naast de gebruikelijke mogelijkheden, zoals het aanvragen van een offerte, of het contact opnemen met een accountmanager, krijgen adverteerders nu ook de mogelijkheid om zelf een campagne in te boeken. Met behulp van de webshop kunnen adverteerders per stad zowel A0 Reclameborden, als A0 Frames bestellen en afrekenen. Daarmee is Centercom de eerste buitenreclame-exploitant die op haar website met een online checkout systeem werkt.

Om het bestelproces te versnellen en te vergemakkelijken is ervoor gekozen om te starten met de bouw van deze nieuwe webshop. In de shop zullen verschillende A0 series worden aangeboden per gemeente. Deze series kunnen in een paar minuten worden vastgelegd en afgerekend. Adverteerders die nu boeken kunnen tot en met zondag 11 april met de kortingscode CENTERSHOP10 profiteren van 10% korting.
 

Over Centercom

Centercom is ruim 20 jaar actief als buitenreclame-exploitant en is met afstand marktleider op het gebied van A0-affichage. De reclameobjecten vormen samen een groot landelijk gespreid medianetwerk. Met haar netwerk in Nederland bedient Centercom zowel (inter)nationale merken als landelijke én lokale culturele instellingen van succesvolle buitenreclamecampagnes. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch