Conference for the Curious

17-03-2017 (10:13) - Media

Hoe vertel je een verhaal met geur? Hoe spreek je met een bestaand gevestigd merk ook millennials aan? Waar vind je big stories in big data? Hoe zet je devices in bij location based storytelling? Op deze vragen en meer gaan ruim 300 nieuwsgierige bezoekers samen met een twintigtal mediamakers een antwoord vinden tijdens Conference for the Curious in het Klokgebouw in Eindhoven.
 

Deze dag maakt onderdeel uit van de tweedaagse Conference for the Curious op STRP Biënnale, waarvan het programma op 29 maart door STRP is samengesteld. Op donderdag 30 maart neemt VPRO Medialab het stokje over en verkent met journalisten, kunstenaars, wetenschappers, programmamakers en innovatie-experts de toekomst van media en storytelling in een conferentieprogramma vol e-culture pioniers en radicale media vernieuwers. 

informatie en tickets
De conferentie vindt plaats op 30 maart van 9.30 uur tot 18.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven. Voertaal is Engels. Tickets kosten € 50, voor studenten € 25. Kijk voor meer informatie over het programma en kaartverkoop op www.vpro.nl/cfc


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch