Creatieve team Eurovisie Songfestival 2020 compleet

03-12-2019 (15:04) - Media

Het creatieve team van het Eurovisie Songfestival 2020 is compleet: Eric van Tijn is aangetrokken als musical director en Gerald van Windt en Natasja Lammers beiden als choreograaf. Gerben Bakker is al enige tijd aan de slag als head of show en Twan van Nieuwenhuijzen is head of contest. Eerder werden al de namen van regisseurs Marnix Kaart en Marc Pos bekendgemaakt.

Gerben Bakker is als head of show inhoudelijk en creatief verantwoordelijk voor de drie live-shows. Samen met het creatieve team ontwikkelt hij onder meer de openingen, intervalacts en is hij verantwoordelijk voor alle videocontent en het script van de drie shows. Twan van de Nieuwenhuijzen is als head of contest eindverantwoordelijk voor de competitie tussen de 41 deelnemende landen. Samen met de regisseurs en het Contest Team is het zijn taak om alle acts op de best mogelijke manier neer te zetten op het Eurovisie-podium in Ahoy.
 

Muziek en dans

Eric van Tijn is aangetrokken om de muziek te componeren voor drie liveshows. Hij zal niet alleen de sound voor de 2020-editie van het Eurovisie Songfestival maken, ook geeft hij muzikaal leiding aan de speciale acts die voor de shows geproduceerd gaan worden.  Eric van Tijn is geen onbekende voor het Eurovisie Songfestival. Zo gooide hij hoge ogen met zijn lied Hemel & Aarde gezongen door Edsilia Rombley. 
Gerald van Windt en Natasja Lammers zijn aangetrokken als choreografen voor het Eurovisie Songfestival 2020. Van Windt zal met zijn dansers aan het werk gaan voor de op maat gemaakte live-acts. Natasja Lammers gaat aan de slag met de acts van de 41 deelnemende landen. 
 
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch