Dagelijkse peptalk voor jongeren met BNers met Young Impact Energizer

Dagelijkse peptalk voor jongeren met BNers met Young Impact Energizer

20-01-2021 (10:59) - Media

Young Impact introduceert samen met bekende vrienden de grootste energieboost van Nederland: de Young Impact Energizer. Uit onderzoek blijkt dat een kwart van de jongeren depressieve klachten heeft sinds de Corona pandemie. Om jongeren tijdens de verlengde lockdown een hart onder de riem te steken, begint Young Impact sinds dinsdag 19 januari de dag met een positiviteitsboost. Jongeren kunnen vanaf nu elke schooldag om 09:00 uur starten met de Young Impact Energizer, verzorgd door een bekende Nederlander op Instagram.
 
De Energizer wordt dagelijks van 09:00 - 09:05 uur live gestreamd op het Instagram-kanaal van Young Impact (@youngimpactnl). Dinsdag 19 januari trapte Ouassima Tajmout, ambassadeur van Young Impact, de eerste Energizer gezamenlijk met duizenden jongeren af. Gevolgd door illusionist Victor Mids die het stokje vanochtend van haar overnam. Verder zullen bekende vrienden van Young Impact als Teske de Schepper, Jurre Geluk, Hans Kazan, Roxanne Kwant en Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija een positiviteitsexplosie verzorgen. Young Impact wil hiermee de grootste energieboost van Nederland organiseren.
 
Algemeen directeur Wendy Kakebeeke: “Er zijn in deze moeilijke tijd ontzettend veel mensen die nu iets willen betekenen voor jongeren en wij hebben het platform om dat te faciliteren. Samen impact maken, dat is tenslotte waar wij voor staan!”. Victor Mids sluit zich daar bij aan: "We kunnen wel wat verwondering gebruiken!". 
 
(bron: RTL Nieuws)

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch