De nieuwe FONK staat live!

26-06-2019 (11:52) - Media

Creatief Nederland vliegt uit. Dutch design is al decennialang wereldwijd een begrip. Langzaam maar zeker breidt de Internationale belangstelling zich ook uit naar wat de Nederlandse designbureaus te bieden hebben. Niet alleen omdat er prima (toegepast) design gerealiseerd wordt, maar ook omdat Nederlandse creatieven een oplossingsgerichte mindset hebben met een sterke focus op eindresultaat. In de nieuwe editie van FONK magazine pakken we uit.
 
De nieuwe editie brengt niet alleen inspirerende verhalen en visies, maar ook een speciaal voor deze uitgave ontworpen cover door VBAT’s Craig Berry en Joe Faulding. Als het Nederlandse fundament internationaal gezien net zo stevig is als deze twee jonge creatieven voor zich zien, ligt de wereld binnen de kortste keren aan onze voeten.
 

Curators of Good

Het zijn niet alleen de Dutch based design bureaus Anthem en Qindle die de aandacht van de redactie hebben getrokken. Ook de Dutch Design Awards verdienen ruim baan in deze editie. Daarnaast is de tentoonstelling Modern Nederland die deze zomer te vinden is in het Design Museum Den Bosch, een eye-opener.  De liefhebbers van Coolest Dutch Brands bladeren ondertussen snel door naar pagina 22.  Daar vertellen de ondernemers van Seepje waarom zij de nominatie bij Coolest Dutch Brands dik verdienen. Last but not least (en naast heel veel meer) zijn ook Curators of Good Laurien Vest en Nikki de la Rambelje erbij met hun inspiring bijdrage Tree of Trends (de derde alweer en more to come).
 

Lees FONK magazine drie maanden gratis

Wil je de nieuwe editie van FONK lezen, maar heb je geen abonnement? Dan is dit je kans, want FONK magazine bestaat dit jaar tien jaar en trakteert. Lees FONK magazine en de dagelijkse fonkonlie nieuwsbrief nu drie maanden voor nop (no strings attached maar most welcome to stay!), Meld je hier aan.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch