De nieuwe FONK staat live mét kick off Coolest Dutch Brands

16-10-2019 (10:00) - Media

In de nieuwe editie van FONK geven we voor het derde jaar op rij ruim baan aan de kick off Coolest Dutch Brands. We hebben een kakelverse jury van creatives en strategen uit àlle disciplines en de eerste acht van de (straks) twaalf genomineerde brands alvast voor je opgelijnd.
 
Na twee jaar zwaait allrounder Rob Benjamens af als juryvoorzitter van Coolest Dutch Brands en geeft hij het stokje door aan een nieuwe allrounder: Kees-Jan Rozestraten. Je leest in FONK 270 een vraaggesprek met beiden. Missie, experiences, tips & tricks, verwachtingen en een enorme liefde voor het vak staan bij beide mannen centraal. De genomineerde brands vertonen trekjes van een tribe, zegt Rob Benjamens in deze uitgave. Dat is precies hoe de prijsuitreiking  #coolestdutchbrands ieder jaar aanvoelt. 
 

in FONK 270

In FONK 270 onder meer :
Spelregels en juryproces Coolest Dutch Brands 2019
Vraaggesprek met juryvoorzitters Rob Benjamens en Kees-Jan Rozestraten
Meet the jurors: 46 creatives & strategen in actie voor Coolest Dutch Brands
Deze acht merken zijn al genomineerd
Tree of Trends: hoe word je en cool brand?
Jeroen Koopman van NewBe over succes van SVDD-platformen
Cover van de maand: SMAAKmag
Hoe Candid Group van hun platform een Powerhouse maakt
Wat RTL BrandDeli beweegt
Business case Princes Puur


Partners

Coolest Dutch Brands komt jaarlijks tot stand dankzij onze partners. Dit jaar zijn dat: Edelman Amsterdam (hosting juryborrel), Candid Group (hosting jurybijeenkomst februari 2020), De Ondernemer (cohost finale maart 2020) en Ruwer. 
Volg de komende maanden #coolestdutchbrands op fonkonline en in FONK magazine en laten we elkaar ontmoeten bij de finale en afterparty op 18 maart 2020!


Drie maanden gratis kennismaken

In alle opzichten een editie to die for vinden we op de redactie van FONK. Wil je deze editie lezen, maar heb je nog geen abonnement? Maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om drie maanden (6 edities) en zonder verdere verplichtingen met FONK magazine kennis ta maken. Klik hier voor het gratis abonnement.

 

 


 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch