Donald Duck spettert erop los met SuperSpetters

18-01-2018 (10:03) - Media

De Nederlandse Zwembond heeft niemand minder dan Donald Duck in de arm genomen om te helpen bij zijn zwemlesmethode. Door de samenwerking tussen het blad, The Walt Disney Company en de KNZB gaat de familie van Donald Duck een prominente rol spelen tijdens de zwemles.

 
De zwemlesmethode, SuperSpetters, maakt gebruik van een beloningssysteem. Kinderen zien hun goede resultaten beloond met Donald Duck-goodies: een Donald Duck Junior boek met beloningsstickers, medaille én een KNZB zwemdiploma met Duckstad karakters. 
 
Ook krijgen de Donald Duck-karakters een eigen taak. Kwik, Kwek en Kwak, en Lizzy, Juultje en Babetje nemen ook deel aan de zwemlessen en beleven allerlei avonturen, meester Warbol ontfermt zich ondertussen over de ouders. Hij verschaft ze informatie over het hele zwemlestraject. Op deze manier gaat Donald Duck nog meer de nadruk leggen op een gezonde leefstijl. Spelenderwijs leren en bewegen staat hoog in het vaandel bij Disney en Donald Duck.
 
SuperSpetters krijgt daarnaast ook een nieuwe ambassadeur: Arno Kamminga. Hij gaat zich dit jaar inzetten om de jeugd meer aan het zwemmen te krijgen. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch