Donld Duck en Vue slaan opnieuw handen ieneen

Donld Duck en Vue slaan opnieuw handen ieneen

01-08-2017 (09:00) - Media

Bioscoopketen Vue en Donald Duck Weekblad slaan, na een succesvolle samenwerking in december vorig jaar, de handen wederom ineen om de zomer te vieren. Alle kinderen - klein en groot – die in de maand augustus een Vue bioscoop bezoeken, krijgen bij aankoop van een kinderfilm ticket een Donald Duck Weekblad cadeau.


gratis bioscoopticket

In Donald Duck editie 35, die 24 augustus verschijnt, krijgen de abonnees  een actieflyer van Vue. Op vertoon van deze actieflyer krijgen Donald Duck lezers een gratis derde bioscoopticket voor de familiefilm van het jaar, Cars 3.

Rosalie Moorman, Head of Marketing bij Vue: ”De actie die we afgelopen december met Donald Duck Weekblad hebben gedaan was een groot succes en resulteerde in veel blije bezoekers. We zijn dan ook heel trots dat we de samenwerking met het leukste familieblad van Nederland kunnen voortzetten. Niet alleen deze zomer is het feest, we hebben ook nog een leuke actie in de herfstvakantie op de planning. Dan bestaat het vrolijke weekblad 65 jaar!”


Over Vue, Big Screen Entertainment

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met 21 vestigingen. De bioscoopketen heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch