DPG Media en PnP Media lanceren (online) collegetour Dreamteachers

DPG Media en PnP Media lanceren (online) collegetour Dreamteachers

25-01-2021 (16:45) - Media

DPG Media en mediaproducent PnP Media maken starten eind januari met een bijzondere (online) collegetour genaamd Dreamteachers. Iedere week behandelt een (inter)nationale topspreker, de ‘dreamteacher’, een actueel en populair thema. Alles is bespreekbaar, taboes worden doorbroken en alle vragen worden beantwoord. Kijkers kunnen via een handige chatfunctie de dreamteacher vragen stellen.
 
Het eerste college, op donderdag 28 januari, wordt gegeven door misdaadjournalist Paul Vugts. Hij gaat de kijkers alles leren over de onderwereld en de grootste criminelen van Nederland.
 

Negen colleges

De collegetour bestaat uit negen verschillende colleges, waarin iedere week een andere spreker een uur lang een bepaald thema behandelt. De sprekers en onderwerpen variëren, het doel is gelijk: na het volgen van het college heeft de kijker iets bijgeleerd. Zo zal seksuologe Eveline Stallaart de relatie tussen seks en het brein bespreken. Verder neemt hoogleraar strafrecht Sven Brinkhoff het publiek mee in de wereld van de opsporing, deelt organisatiepsycholoog Kilian Wawoe zijn visie op de toekomst van het (thuis)werken en neemt planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet de kijkers mee op een reis door het heelal.
 
Roel Bellinga, CEO PnP Media: “Als jonge en vernieuwende productiemaatschappij bedenken en ontwikkelen we concepten die mensen vermaken en verrijken. De samenwerking met de nieuwsmerken van DPG Media is daarom een droom die elke dag opnieuw uitkomt. De lezers van het AD konden elke dag al genieten van de minicolleges en kennisclips van de Universiteit van Nederland. Nu zetten we de volgende stap en gaan we onze jarenlange ervaring met het maken van kwalitatieve en inhoudelijke content inzetten om lezers van alle DPG Media-titels colleges vanuit huis te laten volgen. We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om altijd te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen – al is het vanuit de eigen woonkamer. Zodra COVID-19 het toelaat, trekken we ook weer fysiek het land in.”
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch