Dude nu overal te koop

11-04-2017 (14:20) - Media

Dude, Dutch Designers Magazine is vanaf het komende nummer in heel Nederland in boekwinkels en kiosken te koop. De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO), uitgever van het blad, wil via deze weg een breder publiek bereiken.


Dude is een vakblad over en voor designers, en dat blijft het. De inhoud is echter interessant en relevant voor een veel breder publiek. Het ontwerpvak raakt iedereen, alles om ons heen is immers ontworpen. 'Het is bijzonder dat een vakblad in het tijdschriftenschap terechtkomt. Maar Dude is een vakblad met de feel van een publieksblad. Lekker doorbladeren of de diepte in, het kan allebei. Ook zoeken we in het blad vaak een persoonlijke, relativerende of zelfs humoristische insteek, zegt hoofdredacteur Freek Kroesbergen.


beter informeren

Door de grotere verspreiding is het mogelijk het algemeen publiek beter te informeren over de toegevoegde waarde van design en de manier waarop ontwerpers werken. 


Gijs Kast

Dude ligt vanaf 19 april in de schappen en kost €6,95. In dit lentenummer staat illustrator Gijs Kast centraal. Hij gaat onder meer in op de waarde van goed opdrachtgeverschap, illustratie als designdiscipline, zelfpromotie en het belang van originaliteit.  bno.nl/dude.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch