Een miljoen app-dowmloads voor Qmusic

07-01-2019 (12:42) - Media

Qmusic heeft vandaag één miljoen app-downloads gerealiseerd.Om het contact met de luisteraars bverder te verbeteren, lanceert de radiozender een nieuwe app waarin ruimte is voor nieuws en video's.


Zodra iets op de radio besproken wordt, volgt in de app direct beeldmateriaal. Gaat het in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga bijvoorbeeld over de kat van Marieke die een ravage aangericht heeft in huis, dan verschijnt daarvan direct een foto op de timeline in de app. Luisteraars kunnen daar ook direct op reageren, wat een andere oevoeging is in de nieuwe app. Daarnaast heeft muziek een nog centralere plek gekregen, met een herkenbare player die altijd zichtbaar is.

 
Jorn Agterberg, Marketing Manager van Qmusic: "We hebben nu een gebruiksvriendelijke en vernieuwende app die voldoet aan alle eisen van gebruikers in 2019. De directe koppeling tussen live radio en dynamische content in de app is echt uniek in Nederland. Daarnaast is er nog meer ruimte voor interactie met de luisteraars, het raten van muziek, het bekijken van video's en het beluisteren van de digitale stations."

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch