Elle Bloemen gelanceerd in oplage van 650.000 magazines

08-03-2018 (22:40) - Media

Het nieuwe ELLE Bloemen is een speciale uitgave van de tijdschriften ELLE en ELLE Decoration. Het magazine wil consumenten inspireren met interessante content over bloemen. Het is een initiatief van The Gardeners en voor Mooiwatbloemendoen internationaal uitgezet bij Hearst Magazines om een zo groot mogelijk bereik onder de doelgroep van Mooiwatbloemendoen.nl te genereren. 


Het magazine wordt meegeseald met de hele oplage van ELLE en ELLE Decoration van maart in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Daarmee realiseert ELLE Bloemen in één klap een unieke oplage van bijna 650.000 magazines.


content

Het team van ELLE en ELLE Decoration heeft gekeken naar een redactionele invulling voor het maken van een inspirerend magazine over Bloemen. De redactie heeft zich in het bijzonder gericht op voorjaarsbloeiers vanwege de uitgiftedatum van ELLE Bloemen (maart). Het magazine, dat eenzelfde opbouw heeft als ELLE (Decoration), staat vol met tips, reportages, interessante portretten en inspirerend beeld. 


Daan Langstraat
, Bloemenbureau Holland: “The Gardeners heeft dit initiatief bedacht en neergelegd bij ons en dankzij hun uitstekende contacten in medialand, weten te koppelen aan ELLE. Ik denk dat iedereen aan het resultaat (een echte ELLE BLOEMEN!) kan zien dat dit een perfecte match is gebleken.”


carte blanche

Evelien Reich, hoofdredacteur ELLE Decoration en Edine Russel, hoofdredacteur ELLE: “Hoewel we al jaren bladen maken, raakten we ontzettend enthousiast van hoe eindeloos inspirerend het onderwerp bloemen bleek. Daarbij gebeurt het bijna nooit dat je in een dergelijke samenwerking redactioneel en creatief min of meer carte blanche krijgt. We zijn heel blij dat de fijne band die we met Bloemenbureau Holland en The Gardeners hebben, geresulteerd heeft in zo’n mooi project. En wat wij hier maken, verschijnt ook nog in de UK, Duitsland en Frankrijk uit. We zijn echt enorm trots.”


credits

MAGAZINE ELLE BLOEMEN
Initiatief: The Gardeners 
Klant: Bloemenbureau Holland / Mooiwatbloemendoen.nl
Hoofdredacteur: Evelien Reich & Edine Russel
Art direction: Rachel Wols 
Eindredactie: team ELLE & Mooiwatbloemendoen.nl 
Productie: Hearst Magazines ?
Projectmanagement The Gardeners: Stephanie van der Klift 
 

Foto cover ELLE Bloemen: © Oof Verschuren 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch