Eva Jinek beantwoordt brandende vragen in nieuwe chatbot

Eva Jinek beantwoordt brandende vragen in nieuwe chatbot

03-08-2017 (12:39) - Media

Wat doet Eva JInek net voordat ze live gaat iedere avond? Waar droomt ze over? Hoe heten haar katten en waarom? Wie bezorgt haar de slappe lach en wat kun je met pindakaas en selderijstengels Dit is je kans, want op dinsdag 8 augustus tussen 12:30 uur en 13:30 uur beantwoordt Eva vragen tijdens een Facebook-live sessie. via de nieuwe Eva-chatbot op Facebook Messenger : http://m.me/JinekLive.

 

Deze chatbot is begin dit jaar tegelijkertijd met het platform evajinek.nl gelanceerd. Nu verschijnt een vernieuwde interactieve versie waarin gebruikers elke dag Eva’s nieuws krijgen op een tijd die hen uitkomt.


half miljoen unieke bezoekers

Evajinek.nl was direct vanaf de start in januari 2017 een groot succes en won onlangs een Dutch Interactive Award. Het is inmiddels één van de drukbezochte websites van de NPO met rond de half miljoen unieke bezoekers per maand. Eva Jinek plaatst samen met haar redactie verrassende artikelen om mensen uit hun ‘filterbubbel’ te breken. 


voor mensen die niet alles al zeker weten

Eva Jinek: "Mijn platform is voor mensen die - net als ik - niet alles al zeker weten. We proberen andere perspectieven te laten zien en vooral om je een beetje aan het denken zetten. Nieuwsgierigheid staat voorop, daar leef ik voor. Onze blik is breed, dus actualiteiten en de wereld om ons heen, maar we besteden ook expliciet aandacht aan onderwerpen waar ik speciale belangstelling voor heb: de Amerikaanse cultuur en politiek en het feminisme. Maar soms heb je gewoon even zin om te kijken naar katten en mini-taco's, en bij ons kan dat allemaal!" 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch