FONK #265 staat live!

24-07-2019 (10:00) - Media

Is Nederland een creatieve hub voor buitenlandse bureaus (en marketing-organisaties)? En zo ja, welke nieuwkomers hebben zich dan zoal gemeld? En wie waren de trend vooruit? De redactie van FONK ging op onderzoek uit.
 
In de nieuwe editie van FONK magazine (alleen vandaag lees je de digitale editie gratis!) vind je de weerslag van van onze zoektocht in gesprekken met strategen en creatives van onder meer Ridley Scott, Skyne, Smoke & Mirrors, Valtech en VBAT.
 
Tegelijkertijd deelt Niko Koffeman zijn media diet; als cofounder van De Vegetarische Slager is Koffeman tenslotte hard op weg om van het merk ook in het buitenland een hit te maken. 
 
Natuurlijk herbergt deze hoogzomer-editie nog veel meer leuks. Van Cover van de Maand (de zomer editie van Vogue natuurlijk) tot Inspired Pages; volgens ons hebben we weer een fijne editie afgeleverd met veel want to read, need to read en nice to read stories.
 

Kies voor een gratis abonnement van 3 maanden!

Heb je nog geen abonnement? No worries en maak gebruik van de mogelijkheid om 3 maanden gratis FONK magazine te lezen (13 edities printuitgave, digitale editie en nieuwsbrief fonkonline). Activeer dus vandaag nog jouw gratis kennismakingsabonnement.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch