FONK 312 nù live: dit schouderklopje maakt het verschil

FONK 312 nù live: dit schouderklopje maakt het verschil

27-05-2021 (17:53) - Media

Prijzen winnen belangrijk? Zeker wel! Hoe fijn is het om je merk of je bureau juist in een tijd als deze gewaardeerd te weten en de erkenning te krijgen waarop je hoopt. Het is, vooral voor bureaus, bovendien juist dit schouderklopje dat het verschil kan maken als het gaat om New Business.
 
En ga nou niet aankomen dat het inzenden voor een prijs veel geld kost. Want dat is lang niet altijd het geval. Juist om het haalbaar en schaalbaar te maken is FONK in 2013 New Kids on the Block begonnen dat, zo mogen we nu wel constateren, een blijvende hit werd.
 
Ook sinds de New Kids-verkiezing onderdeel is geworden (2015) van de Stichting Adverteerdersjury Nederland, kost meedoen aan deze competitie nog altijd niets. Wat wèl telt, is dat je je als bureau in de kijker moet weten te spelen bij de redactie van FONK en vervolgens bij de adverteerders die lid zijn van de SAN-jury.
 
Maar eindig je dan uiteindelijk hoog, òf, mooier nog, win je dat SAN New Kids on the Block Accent, dan heb je daar als bureau ongelooflijk veel profijt van. En toegegeven: wij als redactie zijn mega-trots en blij dat wij daaraan actief kunnen bijdragen.
 
Omdat het SAN-feest vanwege de pandemie voor het tweede jaar op rij niet live gevoerd kon worden, besteden wij in deze uitgave niet alleen aandacht aan de New Kids maar zetten we àlle Accent-winnaars in FONK #312 in de spotlight.
 

Congrats!

Rest de redactie van FONK alle winnaars te feliciteren en profijt te wensen van de gewonnen Accenten en van de status die winnen met zich meebrengt.
 

Lees FONK 3 maanden gratis of een jaar lang met 50% korting

Wil je FONK lezen maar heb je nog geen abonnement? Maak nu 3 maanden gratis kennis met de digitale editie of kies voor een jaarabonnement en ontvang de printuitgave èn de digitale editie een jaar lang (26 edities) voor 50% van de prijs (85 euro)!
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch