FONK #323 live, een editie barstensvol talent

FONK #323 live, een editie barstensvol talent

27-10-2021 (10:30) - Media

12 oktober: een bijzondere dag voor de Finalisten Coolest Dutch Brands 2020. Want na (heel) lang wachten was er dan eindelijk de verlossende live finale op een unieke locatie in Amsterdam: STRAAT, Museum for graffiti and street art. De 90-koppige vak- en publieksjury en de drie Finalisten (Fairphone, MUD Jeans en Naïf) konden in deze inspirerende omgeving hun hart ophalen. Aan de bijzondere lokatie, aan elkaar, aan de presentaties van de Finalisten en aan de coole afterparty waarvoor MassiveMusic een speciale playlist heeft samengesteld (scan de QR code op pag 39).
 
 
In FONK magazine 323 lees je alles over de Finalisten en de Winnaar (congrats Fairphone!) en ook het juryproces leggen we nog een keer uit (nieuwe cool brands zijn van harte welkom om zich aan te melden!). We hopen dat iets van de bijzondere sfeer van deze avond van de pagina’s hierna afstraalt. Ondertussen hebben wij op de redactie het juryjaar 2021 alweer volop in voorbereiding. Je leest er binnenkort meer over in FONK magazine.
 
 

dank partners, sponsors en jury!

Speciale dank gaat uit naar de juryleden, naar onze partners, sponsors en naar allen die hebben meegewerkt om van Coolest Dutch Brands 2020 een succes te maken. Ik noem hier in het bijzonder ConceptD, Ruwer, MassiveMusic, GUC Agency, CHUNK, Ocean Outdoor, KarmaKebab en natuurlijk STRAAT dat ons op 12 oktober zo gastvrij heeft ontvangen.
 

beLOFte 2021: here they come

Maar we zijn nog niet klaar, want er is nòg meer mooi nieuws over bijzondere talenten te melden. In FONK magazine 323 vind je tien heel bijzondere mediatoppers die opgaan voor de beLOFte 2021, dè Award voor aanstormend magazine-mediatalent van het Lucas-Ooms Fonds en waarvan FONK de organisatie op zich heeft genomen. Geniet van hun stories en houd het nieuws op fonkonline in de gaten, want op 16 november maken we in De Balie in Amsterdam de winnaar bekend!
 
Wil je er op 16 november bij zijn? Meld je dan aan bij manouk@fonkonline.nl Er zijn nog een (zeer) beperkt aantal gratis tickets voor deze avond beschikbaar!
 

Lees FONK magazine nu drie maanden gratis! 

Wil je FONK magazine lezen, maar heb je geen abonnement? Maak dan nu drie maanden gratis kennis met zes edities van de digitale uitgave! Wil je FONK magazine niet alleen digitaal maar ook als print-uitgave ontvangen? Maak dan nu gebruik van ons 25% aaanbod en lees FONK magazine (26 edities) voor maar €128,25.
 

fotografie:  Giuseppe Toppers, Danto creatieve communicatie


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch