FONK magazine 319 live: flyby Rotterdam 2021

FONK magazine 319 live: flyby Rotterdam 2021

01-09-2021 (11:00) - Media

We hebben september in het vizier en dat betekent bij FONK tijd voor Hèt Rotterdamnummer van 2021. Rotterdam-lovers komen in deze editie thuis en zij de deze magische stad aan de Maas niet echt kennen, krijgen een ‘snuffelstage’ met deze flyby Rotterdam 2021.
 
Maar even serieus: communicatiestad Rotterdam groeit steeds meer uit tot een creatieve broedplaats van formaat. Het digitale domein is zo langzamerhand hèt handelsmerk van Rotterdam geworden met werk dat moeiteloos een plaats op het internationale podium inneemt. Alle reden dus voor marketeers om creative city Rotterdam op de voet te volgen en om vaker dan nu al het geval is, de stap uit het Amsterdamse naar het Rotterdamse te overwegen.
 
Maar deze lofzang heeft wel een staartje, want we eindigen FONK magazine 319 niet voor niets met een ode aan Amsterdam. En dat is zeker niet bedoeld als vloeken in de kerk. Want als je zoals de hoofdredacteur van FONK met één been bent geboren in Amsterdam en met het andere in Rotterdam, dan is met de column van Dawn’s Leonieke Batenburg de cirkel rond en plant FONK beide voeten stevig in beide.
 

Maak drie maanden gratis kennis met FONK magazine

FONK magazine lezen, maar nog geen abonnement? Maak hier gebruik van de mogelijkheid om drie maanden gratis kennis  te maken met de digitale editie! 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch