FONK Magazine gaat 100% Rotterdam

06-09-2017 (10:00) - Media

Het is een traditie: 1x per jaar duikt FONK Magazine in de meest bruisende zakenstad van Nederland: Rotterdam. Deze keer doen we dat zelfs 100%, want aan een pagina of 10 hadden we deze keer niet genoeg. Vandaag gaat de digitale editie live: die ook nog 2 weken lang eens niet achter onze betaalmuur staat.  Dit is wat je onder meer van ons kunt verwachten:


* Streetart zit in het DNA van de Maasstad. Kwaliteit op straat viert er hoogtij 


* Edwin Veekens in gesprek met Jan Dijkgraaf. ‘Wanneer kom je terug, Jan?


* Niet lullen, maar poetsen; de mannen en vrouwen van Das Buro, Hippr, Today’s Specials, RedKiwi en Mangrove hebben het podium.


* Hagenees Jeff van Dijk (OD): ‘Rotterdam verdient wel wat meer ego’.


* Het Zwitserleven gevoel komt uit Rotterdam.


* Rotterdam is een digitale metropool met een gouden randje. ‘Ik heb het gevoel dat men hier iets tech-gevoeliger is dan in de rest van Nederland’.


* Beleef designstad Rotterdam en loop binnen bij conceptstore Groos, designstudio the Phoney Club en architectenbureau MVRVD. Creatief Rotterdam op z’n best.


* Eyes on Rotterdam Lab: Nederlands’ enig echte broedplaats voor talentvolle jonge producenten met internationale ambitie.


lees gratis!

Geïnspireerd? Lees dan nu de digitale editie van FONK Magazine hier gratis.

 

Wil je ook de volgende edities van FONK Magazine lezen? Ga snel naar onze webshop en maak gebruik van ons extra aantrekkelijke herfstaanbod!

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch