FONK magazine in het teken van rookies & doorbijters

17-10-2018 (10:00) - Media

Een verse lading bureaus die het nù waarmaken èn een hagelnieuwe jury Coolest Dutch Brands 2018. Dat is in een notendop wat we in de nieuwe editie van FONK magazine voor je in petto hebben.

 

freshmen & bijtertjes bij Who to Watch 2018

Om bij de bureaus te beginnen: elk jaar zijn ze er weer: de nieuwe pareltjes onder de freshmen, maar ook de bijtertjes die van geen opgeven weten en die daardoor nu succes boeken. Deze week delen freelancers en medewerkers van de genomineerde bureaus bij Who to Watch hun cijfers uit. De vijf met de hoogste resultaten vind je in november terug in de enig echte FONK50 met de beste bureaus van 2018. 
 

Talpa Network host Coolest Dutch Brands

Minstens zo spannend en leuk is het om de nieuwe jury Coolest Dutch Brands aan te kondigen. Een indrukwekkende selectie van 45 creatieven en strategen uit verschillende disciplines buigen zich dit jaar andermaal in drie rondes over de twaalf genomineerde cases van 2018. Het thema van dit jaar is sustainable brands. In deze editie van FONK vind je niet alleen de complete jury, maar ook de tot nu toe genomineerde cases (er volgen er nog drie) en de spelregels en criteria die de basis vormen van de verkiezing van 2018. Maar er is meer, want inmiddels kunnen we ook melden dat Talpa Network bereid is om als host op te treden van de live juryronde in februari 2019.
 

ook in deze editie

Na de frontpages met Femmes Fatales, HALAL voor Museumnacht (Op de cover van deze editie), de Clean Revolution en Chinezen die chinezen, stappen we over naar het meer serieuze werk met:

Epica Awards Will responsibility (eventually) kill creativity?          
Joe Public pakt door. Voorman Jeroen van Eck legt uit hoe dat in zijn werk gaat         
En: media ondernemer Richard Otto kijkt gewoon of het werkt        


FONK magazine lezen?

Alleen vandaag lees je de digitale van FONK magazine gratis. Wil je liever op je eigen moment het vak op de voet volgen? Neem dan hier een abonnement en kies voor digitaal, print of een combinatie van de twee.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch