FONK magazine oefent op een natte t

05-09-2018 (17:00) - Media

September: FONK magazime trapt het laatste en meest spannende seizoen van het jaar af met een editie vol noeste werkers. Waar anders komen die vandaan dan uit Rotterdam? De creatives en strategen met de rollende r en de natte t hielden onze redactie bezig tot de laatste minuut. Beuken was het dus om deze 241e editie van FONK op de pers en digitaal live te krijgen.


Maar het mag gezegd: van de cover (met dank aan de creatives van DotControl) tot en met de inspired pages: deze editie ademt Rotterdam. En daar kan de rest van Nederland nu dus ook zijn voordeel mee doen.


Dat daarop gedronken moest worden, leek ons evident. En daarom reisde de redactie op 5 september af naar de spectaculaire nhow skybar, die ons behalve een fabuleus uitzicht op de beroemde Rotterdamse skyline, ook voldoende eye openers vol eigenzinnige en nuchtere visies voor de komende twaalf maanden heeft opgeleverd. Reken maar: we'll be back in 2019!


Dit is wat  FONK 241 onder meer te bieden heeft:

Frontpages met Das Buro, POW! WOW! en Hugo Claus in Kunsthal Rotterdam

Influencer city: kleine en grote instituten uit de Maasstad

Rotterdam lokaal: de Buik van Rotterdam, Vers Beton en Vandaag & Morgen

Beyond Outdoor is start-up fase voorbij

Jan Leydes over zijn overstap van retail naar BtoB: ‘het is intensief werk’

Het motto van digital agency Redkiwi: ‘Work hard, play hard

Over de kritische houding van Burst

Zeg je Rotterdam, dan zeg je ARA

Packaging design van Rotterdamse bodem

Inspired pages: ‘Waarom zou je willen lijken op de buurman?

 

FONK Magazine lezen? Laatste kans om van zomerkorting gebruik te maken!

Omdat we mega trots zijn op FONK 241, kun je de digitale editie vandaag gratis lezen. Wil je FONK liever op je eigen moment lezen? Maak dan nu gebruik van onze zomeraanbiedingen en lees FONK een jaar lang voor weinig. Maar wees er wel snel bij, want vanaf volgende week is het gedaan met de zomerkorting!

 


Bureaus

Marketing

Economisch