FONK Magazine over carrière & succes

09-08-2017 (09:30) - Media

De zomer is een periode van relatieve rust, een periode ook om na te denken over de toekomst. Wat verwacht je van je werk? Hoe wil je groeien en welke kant op het liefst? Maar ook: krijg je eigenlijk wel wat je verdient? FONK Magazine dook in het diepe en viste opmerkelijke visies en meningen op.  En: ook deze digitale zomer-editie van FONK lees je de komende twee weken gratis!


kansen & bedreigingen

In deze editie laten we werkgevers en werknemers van uiteenlopende disciplines aan het woord over nu & straks en alles wat daar tussenin zit. En: zijn zij wel tevreden over zichzelf en elkaar? Daarnaast geeft specialist Arjen Veen van SMS Intermediair geeft zijn visie op kansen en bedreigingen voor diezelfde werkgevers en werknemers.


persoonlijke ontwikkeling

Opleider Hans Molenaar (Beeckestijn Business School), benadert het begrip ‘loopbaan’ vanuit een andere hoek en biedt inzicht in actuele en relevante opleidingen en programma’s voor succesvolle persoonlijke ontwikkeling en groei.
 

harde werkers

Om in je vakantiestoel niet alleen maar met jezelf bezig te zijn, geven we in deze uitgave ook ruim baan aan harde werkers die nauwelijks aan vakantie toe lijken te komen:
 
* zo gebruiken de mannen van Barracuda Unincorporated juist deze periode om hun vleugels in België uit te slaan;
* en leggen de twee ondernemers van Wunder uit waarom het niet om de hamburger gaat, maar om het recept ervan;
 * TCC’s Cees Faes overtuigt ons er ondertussen in de rubriek media diet moeiteloos van dat een dag niet   gelachen, een dag niet geleefd is. En dat is wel de beste afsluiter op een mooie zomerdag waarop het leven ons allemaal zomaar een beetje toelacht.
 

nu gratis lezen

Om het leven tijdens je vakantie extra leuk te houden, lees je deze zomer-editie van FONK Magazine de komende twee weken gratis. Grijp dus je kans en doe hier je voordeel met de zomerzotheid van FONK Magazine.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch