FONK magazine presenteert Magic & Wisdom

FONK magazine presenteert Magic & Wisdom

30-09-2020 (20:00) - Media

Er is in 2020 nog meer doorzettingsvermogen gevraagd van de SAN New Kids on the Block genomineerden dan in voorgaande jaren. Op 8 september streden de laatste zes genomineerde bureaus eindelijk live voor een van de drie finaleplaatsen. Airborne, Hibou en Truus waren de winnaars van de dag. Op 30 september werd bekend dat Truus (‘maakt reclame voor echte mensen’) het SAN New Kids on the Block Accent 2019 in de wacht had gesleept.
 

New kids on the Block 

In FONK 295 het verhaal van New Kid on the Block Truus, maar ook dat van de twee finalisten Airborne en Hibou, omdat ze volgens de redactie alle drie een podiumplaats èn de belangstelling van de adverteerder verdienen. Lees hun verhalen en laat je inspireren door talent, creativiteit en doorzettingsvermogen.
 

Who to Watch: Generation Next

Ook in deze uitgave ruim baan voor alweer generation next in Who to Watch 2020. Welke van deze bureaus krijgt straks een plek op de Consideration List 2020? Wat opvalt: het spel van magic and wisdom beheersen ze stuk voor stuk. Kijk, lees en oordeel zelf over de nieuwe smaakmakers in FONK 295.
 

Dept, Dentsu Achtung! en TBWA\Neboko

Last but not least zijn op 30 september ook de Accenten uitgereikt in de gevestigde orde. Binnenkort lees je in FONK het verhaal over de jacht op de titel Bureau van het Jaar van het team van Dept. In FONK 295 het verhaal van finalist Achtung! dat naast de wizkids van TBWA\Neboko, indruk maakte op de ABC-jury. Al ging de titel Bureau van het Jaar nipt aan TBWA\Neboko voorbij: het bureau ging op 30 september bepaald niet met lege handen naar huis. Met 6 Accenten werd het ’t meest gelauwerde bureau van het jaar 2019.

 

Lees FONK magazine nu 3 maanden gratis

Wil je deze spetterende editie van FONK magazine lezen, maar heb je (nog) geen abonnement? Meld je hier aan en maak dan nu 3 maanden (6 edities) gratis kennis met de digitale uitgave.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch