FONK magazine presenteert: The Green Issue

13-05-2020 (10:00) - Media

 
The Green Issue. Met recht in hoofdletters geschreven, want als het aan de makers van FONK ligt, is dit ons beste 2020-nummer tot nu toe. Een onderwerp dat meer dan ooit hout snijdt en dat voldoende handvatten biedt om sterke content te maken.
 
FONK 285 is een uitgave met veel meningen die je aan het denken kunnen zetten dankzij de bruisende en creatieve mensen die hun visie in deze bijzondere uitgave willen delen. Voldoende opinie ook om je aan te spiegelen en heel véél suggesties die maar weer eens bewijzen dat de creatieve industrie in veel opzichten een motor is, die ertoe doet. Wij zijn er trots op als we erin slagen om met FONK magazine daaraan bij te dragen.
 

please do so!

We hopen dat deze “groene” editie je aandacht vangt en vasthoudt. En als we je kunnen overtuigen om een abonnement te nemen op de (digitale) editie van FONK magazine, please do so! Voor 77,50 ontvang je een jaar lang elke twee weken een nieuwe uitgave die uit z’n voegen barst van energie en een grote liefde voor de creatieve wereld in al haar facetten. Aanmelden kan hier!
 
Tot slot: speciale dank aan onze adverteerders die het, juist nu, mede mogelijk maken om ook nu weer een ‘vette editie’ te presenteren van 60 pagina’s dik.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch