FONK participeert in line-up Sign & Print Festival

24-07-2019 (12:39) - Media

FONK zal tijdens de eerste editie van Sign & Print Festival dat op 11 en 12 maart 2020 plaatsvindt, invulling geven aan het kennisprogramma van het event. Easyfairs en FONK borduren met deze samenwerking voort op een langdurige samenwerking die enkele jaren geleden van start is gegaan.
 
FONK zal tijdens het festival een dagdeel invullen met een inspirerend programma waarin technologie, design en duurzaamheid centraal staan. Nicolette Hulsebos, hoofdredacteur van FONK, zal als gespreksleider de talks in goede banen leiden. Tijdens het festival zal ook een special van FONK magazine verschijnen waarin het sprekersprogramma en de deelnemers aan het festival in de spotlights staan.
 
“FONK wordt door ons als een belangrijk medium gezien om onze creatieve doelgroep te bereiken. Afgelopen editie heeft FONK voor het eerst in de geschiedenis van de origine ‘grafische vakbeurs’ een hoogwaardig sprekersprogramma opgesteld, waar door onze bezoekers enorm enthousiast op gereageerd is. We kijken dan ook uit naar de invulling van FONK in de line-up voor Sign & Print Festival”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen, Marketing Manager Sign & Print Festival.
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch