Frank Volmer benoemd tot voorzitter Screenforce

05-12-2019 (16:26) - Media

Frank Volmer, algemeen directeur van Ster, is benoemd tot voorzitter van Screenforce. Frank volgt Ton Rozestraten op, voor wie de termijn van twee jaar is verstreken.
 
Frank Volmer is sinds 2016 algemeen directeur van Ster. Daarvoor werkte hij ruim 20 jaar bij Telegraaf Media Groep (TMG) waar hij diverse posities bekleedde. Hij startte zijn carrière in 1988 bij Dagblad De Telegraaf. Bij TMG was hij mede verantwoordelijk voor de initiatie van omroep WNL, omroep Powned, Vrouw, Sp!ts, TMG Video, TMG digitaal. Naast zijn professionele loopbaan is Frank een van de initiatiefnemers van Stichting De Harde Leerschool en bestuurslid bij Heilige Boontjes in Rotterdam. Beide initiatieven helpen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer volop mee te draaien.
 
Het Screenforce bestuur wordt gevormd door Frank Volmer (Ster), Ton Rozestraten (RTL), Allard Ruyl (Talpa Network), Susan van Geenen (The Walt Disney Company), Rogier van de Paverd (Viacom), Max Schoorl (Discovery) en Screenforce Directeur Michel van der Voort.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch