Gefeliciteerd met je coming-out met kaarten van L'HOMO.

03-05-2018 (15:31) - Media

Gefeliciteerd met je coming-out! Want zolang het nog nodig is, waarom het dan niet vieren? vond homotijdschrift L’HOMO. Daarom bedacht de redactie een collectie gay-gerelateerde kaarten in samenwerking met Greetz.


Iebele van der Meulen, hoofdredacteur L’HOMO: “Met de tiende editie van L’HOMO., die vorige week is gelanceerd, maken we de balans op van hoe het er nu eigenlijk voor staat met de LHBTI-acceptatie in Nederland. We kunnen wel concluderen dat we er eigenlijk helemaal niet zo goed voor staan als dat we misschien dachten. In de voorbereidingen voor deze editie kwamen we er bijvoorbeeld achter dat uit de kast komen nog steeds een ding is. Je kan mensen een kaartje sturen als ze een nieuw huis hebben, als er een baby geboren is, of als iemand een nieuwe baan heeft, maar niet als iemand uit de kast komt. Dat is toch gek?”

 

kortingscode voor uit de kast

De kaarten zijn vanaf vandaag te versturen en blijven beschikbaar gedurende de publicatie van de laatste L’HOMO. beschikbaar tot 21 juni. Met de kortingscode ‘lhomo’ zijn de kaarten tijdelijk gratis te versturen en hoeven alleen de verzendkosten betaald te worden. Op is op.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch