Geraldine Kemper verlaat BNNVARA voor RTL

04-04-2019 (10:44) - Media

Waar John de Mol al aardig wat grootheden wist te strikken voor zijn Talpa Network, zit RTL ook niet stil. Vandaag is bekendgemaakt dat Geraldine Kemper per 1 juni het presentatorteam van de omroep gaat versterken. Daar gaat ze onder meer aan de slag voor 'Expeditie Robinson Videoland'.


Ook neemt de backstagerol over van Jamai bij 'The Voice of Holland'. Welke andere programma's Kemper gaat doen, wordt later bekendgemaakt. Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL, is in elk geval heel blij met haar komst.


'We hebben al heel lang een oogje op Geraldine', aldus Van der Vorst. 'Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker. Ze is enthousiast, inhoudelijk sterk en niet bang om zichzelf te laten zien. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met haar te gaan werken aan mooie nieuwe formats waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien. Zowel op locatie als in de studio.'


nest verlaten

Kemper over haar overstap: 'Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zo veel zin in! Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma's mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen. Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap.'


De 29-jarige presentatrice won in 2009 het programma 'Sterretje Gezocht' waarin BNNVARA op zoek ging naar nieuw presentatietalent. Voor diezelfde omroep maakt ze later programma's als 'Try Before You Die', 'Spuiten en Slikken', 'Je Zal Het Maar Zijn', 'Misbruikt', 'Verkracht of niet' en '3 op Reis'. Ook was ze host van diverse varianten van 'De Nationale Test'.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch