Go Green. Daar verdien je geld mee

17-05-2017 (10:03) - Media

Het moest er een keer van komen: een editie van Fonk Magazine over een betere wereld die we vandaag kunnen creëren met het oog op morgen. Hoe breng je temidden van al het media-geweld over een betere wereld een uitgave op een ingetogen inspirerende manier?


poster en cover 
Wij kozen ervoor om het onderwerp vanaf de bodem aan te pakken en sloegen de handen ineen met de creatives van VBAT die een prachtige poster en cover hebben ontwerpen waarbij ieder voor zich het beeld kan inkleuren. Wat ga jij vandaag  doen? Doe je iets of doe je niets? 


Greencrowd en Greencrowd Energy

Daarnaast het verhaal van de mensen die de macht van het geld in de ‘groene wereld’ kennen en daarnaar handelen: Greencrowd en Greencrowd Energy. Hun boodschap is even simpel als effectief: go green, daar verdien je geld mee.


Wastebased Collection

Ook in deze ‘groene editie’ van Fonk de Wastebased Collection; het verhaal en de creativiteit van mensen die andere creatieven (architecten in dit geval)  verder helpen met wat misschien wel het meest basale product is in ons leven, is zeer inspirerend.


Fonk Galerij

De Fonk Galerij ‘verbeeldt’ ook nu weer de beste en meest pakkende actuele commerciële boodschappen, die aansluiten bij het thema van deze editie van Fonk: eerlijke initiatieven, groene communicatie en duurzame doelstellingen.


The Gardeners
Ook delen we binnen dit groene thema van Fonk het verhaal van The Gardeners, waar ‘goede dingen groeien’. Een verhaal over een bureau met een bewuste kern, dat optimistisch stemt.


en ook
* in deze editie een verslag van de Op weg naar Huis-bijeenkomst van Fonk: De Verleiding.
* Plus aandacht voor de vierde genomineerde in de Fonk serie Brands to Watch 2017. Heineken gaat als vierde merk zeer verdiend met de mei-nominatie aan de haal.
* Tot slot: lees in onze rubriek social madness het ‘exclusieve interview’ dat wij mochten hebben met een echte messenger chatbot. Onze enige reactie: help! dó something!

 
Wil je weten hoe groen deze editie van Fonk Magazine echt is, maar heb je nog geen abonnement? Ga dan nu naar onze webshop. Want voor maar 15 euro ontvang je gedurende drie maanden elke twee weken Fonk Magazine.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch