Haagse debatten nu live doorzoekbaar in de politieke monitor

12-12-2017 (16:02) - Media

Met een schuin oog en half oor een Haags debat volgen, omdat je niets wilt missen. Dat kost vaak zeeën van tijd. Maar vanaf nu hoeft dat niet meer. Zoom Media en Haagse Feiten gaan samenwerken waardoor alle debatten in Den Haag voortaan realtime worden gemonitord. Gebruikers ontvangen een automatische melding als hun onderwerp wordt besproken en kunnen nog tijdens het debat navigeren naar eerdere onderwerpen.

 

Zoom Media gebruikt daarvoor de eigen - speech to text - spraakherkenningssoftware. Die monitort alle uitzendingen van plenaire en commissievergaderingen en zet de spraak om in tekst. De tekst gecombineerd met beeld en geluid zijn dan direct beschikbaar in Haagse Feiten.


politieke monitor

Door de toevoeging van real-time debatten en commissievergaderingen is Haagse Feiten de meest complete en meest up-to-date politieke monitor van Nederland. Haagse Feiten heeft als doel om het Binnenhof van minuut tot minuut volledig te ontsluiten en inzicht te geven in spelers en processen. Zoom Media draagt door het beschikbaar stellen van de speech to text oplossing bij aan de politieke monitor.


Bureaus

Marketing

Economisch