Het FD presenteert jaarmagazine ‘De Wereld in 2018’

08-12-2017 (12:07) - Media

Het FD presenteert dit weekend het jaarmagazine ‘De Wereld in 2018. In dit magazine maaakt de redactie de agenda voor 2018 op het gebied van inclusie, digitalisering, duurzaamheid en de menselijke maat op


In dit jaarmagazine van het FD richten gespecialiseerde redacteuren en correspondenten traditiegetrouw hun blik op het komende jaar. Welke ontwikkelingen zien zij zich voltrekken op hun vakgebied en in het land waarin zij werkzaam zijn? Denk aan veiligheid, information assurance, cybersecurity, kunstmatige intelligentie, privacy, innovatie, digitale transitie, robotisering, leefbare steden, energietransitie, migratie en voedselveiligheid.


En welke urgente kwesties agenderen experts, investeerders en ondernemers? Lees de persoonlijke en professionele missies voor 2018 van onder meer kunstenaar Daan Roosegaarde, Aegon-bestuurder Ingrid de Graaf, groene ondernemer Suze Gehem, watergezant Henk Ovink, duurzame ideeëngenerator Vera Bachrach, ondernemer Reinoud Feenstra, techfilosoof Peter-Paul Verbeek en vele anderen.


Met De Wereld in 2018 wil het FD een bron van inzicht en inspiratie bieden, in een wereld die beslissers overspoelt met informatie. Aanstaande zaterdag vinden abonnees het magazine als bijlage bij het FD.


Bureaus

Marketing

Economisch