Het Parool brengt meer nieuws van buiten Amsterdam op vernieuwde website

21-05-2019 (09:18) - Media

De website van Het Parool is totaal vernieuwd. Dat betekent niet alleen een nieuwe vormgeving, maar ook een breder nieuwsaanbod. Het laatste nieuws -dat online wordt gebracht- beperkt zich niet meer tot berichtgeving over de hoofdstad, maar ook over de wereld eromheen.


Hoofdredacteur Ronald Ockhuysen: 'Lezers kunnen zich nog steeds onderdompelen in journalistiek met het Amsterdamse nieuws als basis, maar vinden hier nu ook reportages en achtergronden uit het buitenland, Haagse politiek, binnenlandse kwesties, sport, opinie, interviews en van alles en nog wat over kunst, cultuur, uitgaan en culinaire zaken. Deze vernieuwde site, met meer ruimte voor video, podcasts en fotoseries, biedt de mogelijkheid ons werk zo goed mogelijk te presenteren.'


De vernieuwing bij Het Parool reikt verder dan alleen een nieuwe site. De krant heeft vanaf nu ook een vernieuwde mobiele app met 24/7 nieuwsupdates en een totaal nieuwe Digitale Editie. De Digitale Editie is een interactieve krant met filmpjes en bewegende beelden. Ockhuysen: 'Maar het is wel gewoon een krant, je kan hem uitlezen'. De nieuwe site, de Digitale Editie en mobiele app zijn vanaf nu te bewonderen.


campagne

Vanaf vandaag start Het Parool een campagne, om dit nieuws niet ongemerkt voorbij te laten gaan. De out-of-home-campagne brengt acht verschillende leuzen binnen het thema 'Amsterdam en de wereld eromheen'. Ook de pont achter Amsterdam Centraal Station vaart geheel in Het Parool-stijl heen en weer komende tijd.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch