Hillenaar Outdoor wint concessie provincie Utrecht

15-02-2018 (11:22) - Media

Hillenaar Outdoor gaat de abri panelen exploiteren voor de provincie Utrecht. Het bedrijf heeft daarvoor een Europese aanbesteding gewonnen. De betreffende media zijn voor adverteerders per direct inzetbaar via Hillenaar Outdoor.


Jan Wichers, COO van Hillenaar: "Het is een belangrijke uitbreiding van ons netwerk, we groeien snel en ook deze concessie is daar weer een voorbeeld van.’’
 

De concessie heeft betrekking op 110 Abri panelen die voorzien zijn van reclamevakken, vertelt Wichers: "Ze staan langs provinciale wegen op strategische plaatsen. Het bereik is dan ook groot en voor adverteerders relevant." 


Wichers: 
”Digitale innovatie is belangrijk voor Hillenaar Outdoor. Dat is de toekomst en we exploiteren op dit moment al digitale media in Scheveningen en Leiden. Op korte termijn komen daar 6 Digitale Reclamemasten langs snelwegen bij.” Ook op het gebied van jongeren is Hillenaar Outdoor actief. "We bieden adverteerders ons TENQ netwerk aan. Dit bestaat uit bijna 200 digitale schermen die in combinatie met een waterkoeler op heel veel middelbare scholen van Nederland te vinden zijn.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch