Hoera, FONK magazine 10 jaar!

17-04-2019 (10:00) - Media

Wat moet je zeggen als je 10 jaar bestaat? Dat was onze eerste gedachte nu FONK magazine er de eerste tien jaar op heeft zitten en we op de drempel staan van een nieuw decennium dat zich vast moeiteloos gaat vullen met nieuwe belevenissen en avonturen in een marcom wereld die volop in beweging is. Omdat het feest is, lees je de digitale editie van FONK Magazine de komende vijf dagen gratis! 

Nu FONK 57 van de persen is gerold, zeggen we heel gewoon: Hoera!  Want we hebben het leukste werk van de wereld en zwe zijn er als makers apetrots op dagelijks over zoveel leuke, energieke, ideeënrijke en heel hard werkende mensen te mogen schrijven en als het even kan, die mensen met elkaar in contact te brengen via onze activiteiten. Denk FONK50, New Kids on the Block, Coolest Dutch Brands, Whatsapp interviews, Reclamedieren, Media Diets en nog veell meer gave dingen die we “typisch FONK” mogen noemen.

Daarmee is ook meteen duidelijk dat FONK in de afgelopen tien jaar meer is geworden dan een ‘gewoon’ magazine. Zijn we dan een platform? Jazeker, en we durven ook te stellen dat we ondertussen alweer veel meer zijn dan dat. FONK is FONK. Dat laat zich verder niet uitleggen, dat vòel je gewoon. Net zoals je voelt wanneer iets ‘cool’ is of juist niet. 
 

onderdeel van de flow

Marcom, bureau- en mediawereld: het is er de afgelopen tien jaar alleen maar leuker op geworden. Er kan meer, er mag meer, er mòet meer om het gewenste effect voor je opdrachtgevers te sorteren. En wij van FONK zijn onderdeel van die flow. Sterker nog, we staan er middenin en stellen alles in het werk om onze missie inspiring creative people waar te maken. Wij van FONK zien ernaar uit om door te schakelen naar de volgende ronde en de deur die nu nog op een kier staat, open te duwen om te ontdekken wat detoekomst voor het vak in petto heeft.
 

zeggen waar het om draait

Maar voor nu presenteren we bij ons tienjarig bestaan een editie die precies zegt, waarom het in onze wereld allemaal draait: creativiteit! Kijk je met ons mee


drie maanden gratis kennismaken met FONK magazine

Heb je nog geen abonnement op FONK magazine? Dan is dit je kans! Want we hebben nu een feestaanbieding, waarmee je drie maanden (12 edities) gratis kunt kennismaken met FONK magazine! Klik hier om van ons jubileumaanbod gebruik te maken
 
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch