IKEA, SBS6 en Talpa stappen opnieuw in tv programma Designdroom

12-07-2018 (15:29) - Media

Na een eerste seizoen start in november 2018 het tweede seizoen van het televisieprogramma Designdroom. Zes professionele ontwerpers strijden om de titel ‘Beste interieurdesigner van Nederland’.


Jeroen van der Boom is net als vorig jaar de presentator van het programma. In zes afleveringen proberen de deelnemers aan de hand van echte situaties alledaagse woondilemma’s het beste op te lossen. Designdroom is een initiatief van IKEA, SBS6 en Talpa.


De zes deelnemers, twee mannen en vier vrouwen, zijn allemaal werkzaam als interieurdesigner of actief in de creatieve sector. Zo heeft Dennis Wetering (40) zijn eigen interieurstudio en studeert de 19-jarige Hylke de Jong aan de Jan Des Bouvrie Academie. De 24-jarige Georgia de Vlieger werkt als interieurdesigner bij diverse restaurants en vakantieparken, de van oorsprong Poolse Kasia Lauwerijssen (38) ontwierp vliegvelden voor een groot architectenbureau en de 28-jarige Marlou Verbeek werkt als projectmanager in de interieurindustrie. De 35-jarige Anouk van Iersel, die uit een artistieke familie komt, werkt als interieurstylist aan een project voor een kinderdagverblijf. Vorig jaar werd de 26-jarige Savannah Staphorsius bekroond als ‘Beste interieurdesigner van Nederland’.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch