Inspiratie-podcast verwelkomt miljoenste luisteraar

24-06-2019 (09:51) - Media

De 100% Inspiratie Podcast van Thijs Lindhout heeft op maandagmorgen haar miljoenste luisteraar verwelkomd. Ruim drie jaar geleden startte de podcastreeks met als doel om mensen aan het woord te laten die erg succesvol en/of gelukkig zijn. Drie jaar later is de podcast populairder dan ooit.
 
 
Thijs Lindhout is spreker over het thema 'geluk' en wilde zijn kennis verbreden: "Het is interessant wat je leert uit zelfhulp boeken of tijdens peperdure seminars, maar ik wilde graag van mensen die ik bewonder zelf horen welke stappen ze hebben gezet." Inmiddels heeft hij bekende mensen in zijn podcast mogen ontvangen als Rico Verhoeven, André Kuipers, Angela Groothuizen en Guido Weijers.
 

Openheid

De wekelijkse dosis inspiratie die Lindhout hiermee verzorgt blijkt in de smaak te vallen. Het aantal luisteraars blijft toenemen en zit op meer dan 80.000 per maand. De grote kracht is misschien wel de openheid van de mensen. Lindhout: "Het verbaasde me bijvoorbeeld dat Jort Kelder zo open was over de eenzaamheid die hij soms voelt, Michael Boogerd eerlijk vertelde dat hij niet gelukkig was tijdens zijn topsport-carriëre en Sylvana Simons deelde hoe ze omgaat met de felle kritiek die ze krijgt."
 

Omgaan met tegenslagen

Ook heeft Lindhout gemerkt dat de luisteraar interviews met mensen die niet bekend zijn nét zo interessant vinden: "Het best beluisterde interview is die met Jan Geurtz. Hij vertelt over zijn alternatieve, misschien ietswat spirituele, visie op geluk. En ook doen de interviews het goed die helemaal niet over succes gaan, maar over omgaan met tegenslagen. Zoals het interview met Wouter Duinisveld. Ondanks een beperkte levensverwachting vanwege zijn donorhart, leeft hij voluit en geniet hij elke dag van de mooie momenten die het leven biedt."
 
 

140 afleveringen

De 100% Inspiratie Podcast telt inmiddels 140 afleveringen. Nog steeds komt elke week een nieuwe aflevering (met een interview) online. De 100% Inspiratie Podcast is te beluisteren via elke podcast app, Spotify en YouTube.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch