ITV Studios Netherlands Drama en Blooming Media bundelen krachten

ITV Studios Netherlands Drama en Blooming Media bundelen krachten

22-07-2020 (12:19) - Media

ITV Studios Netherlands Drama en productiehuis Blooming Media bundelen hun krachten en gaan een strategische samenwerking aan. Hiermee versterken zij hun positie op zowel de Nederlandse als internationale markt en zullen zij naast eigen producties ook gezamenlijk nieuwe producties gaan ontwikkelen.
 
Will Koopman, Creative Director ITV Studios Netherlands Drama: “Met de expertise van Blooming Media, zeker ook op het gebied van producties voor de jeugd, ontstaat er een nog sterkere gezamenlijke catalogus, waarmee we zowel de nationale als internationale markt goed kunnen bedienen.”
 
Willem Zijlstra, Partner & Creative Producer Blooming Media: “ITV Studios is een uitstekende strategische partner met een geolied internationaal netwerk. Met ITV Studios Netherlands Drama hebben ze in Nederland een stevige en inspirerende aanwezigheid. Blooming Media is een jong en groeiend bedrijf dat zich ook internationaal steeds meer profileert. Beide partijen behouden onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid en steunen en stimuleren elkaar daar waar gewenst. En ik verheug me na al die jaren bijzonder op de hernieuwde samenwerking met Will Koopman.”
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch