Jan Versteegh presenteert Mercurs 2018

05-11-2018 (19:08) - Media

Donderdagavond 13 december 2018 viert de branche de veelzijdigheid van magazinemerken tijdens de 21e feestelijke uitreiking van de Mercurs, de vakprijzen voor de magazine media. Er zullen negen ‘Oscars’ voor personen en magazinemerken, die in het afgelopen jaar uitzonderlijk hebben gepresteerd, worden uitgereikt.


De avond vindt plaats in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Host van de avond is multitalent Jan Versteegh, de presentator en zanger - nu nog bij BNNVARA - gaat met ingang van 2019 diverse programma’s bij Talpa presenteren.


Het thema van de Mercurs is Media in Motion en zet de huidige veranderingen in onze branche in de spotlights. Magazine media spelen continu in op de wensen van de consument en de veranderende eisen die adverteerders stellen. Het magazinemerk verschijnt in almaar nieuwe vormen op verschillende platforms. Dit zet ook de Mercurs in beweging, kortom: Media in Motion.

 
Op 15 november worden de nominaties van de Mercurs bekendgemaakt. Vandaag start de verkoop van de toegangskaarten op mercurs.nl.

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch