Jörgen Raymann stopt als presentator Ask Me Anything

Jörgen Raymann stopt als presentator Ask Me Anything

03-12-2020 (12:54) - Media

BNR Nieuwsradio stopt na vier jaar met het radioprogramma Ask Me Anything gepresenteerd door Jörgen Raymann. ‘De veranderingen bij BNR betekenen ook voor mij dat het avontuur hier stopt’, vertelt Raymann. ‘Eind december zal ik mijn laatste radioshow presenteren. Vanaf januari ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in het nationale en internationale bedrijfsleven en daar kijk ik met een glimlach naar uit.’

In Ask Me Anything stelde Raymann 4 jaar lang prangende vragen van luisteraars aan de experts binnen een bepaalde actuele thematiek.

Raymann: 'Ask Me Anything heeft me bovendien veel geleerd over uiteenlopende onderwerpen; luisteren is belangrijk, goede vragen stellen ook. Dat is waar het bij Ask Me Anything om draaide en ik heb met veel plezier vele luisteraars aan de lijn gehad die daar zeer bedreven in zijn.’ Raymann presenteerde het programma vanaf 1 november 2016.
 

Veranderingen in programmering BNR Nieuwsradio

‘Het tijdvak tussen 11.00 en 12.00 uur krijgt in de nieuwe programmering een andere invulling’, zegt Mireille van Ark, hoofdredacteur van het radiostation. ‘We kijken met bewondering terug op vier jaar prachtige, interactieve radio, gemaakt door Jörgen en zijn team, de experts en de slimste luisteraars van Nederland.’
 
BNR Nieuwsradio start per 1 januari met een vernieuwde programmering. ‘De wereld verandert en dat zien we ook terug in het luistergedrag. Daar gaan we beter op inspelen, zonder het vertrouwde van BNR te verliezen. We weten waarom je naar BNR luistert, dat houden we zo’, stelt Van Ark.
 
Wat er precies verandert in de programmering van BNR Nieuwsradio wordt binnenkort bekendgemaakt. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch