Jumbo presenteert Jumbo Radio met Kristel van Eijk en Daniël Smulders

29-09-2020 (16:36) - Media

Supermarktketen Jumbo heeft een eigen radiostation dat vanaf vandaag elke werkdag live programma’s uitzendt met eigen dj’s. Radio dj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders staan helemaal klaar om radio te maken vanuit de nieuwe radiostudio in het hoofdkantoor van Jumbo te Veghel.
 
Muziek is het belangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio. De muziek is vrolijk, positief en met een lekker tempo en wordt voortdurend aangevuld en vernieuwd. Het radiostation ging twee jaar geleden van start om boodschappen doen nog leuker te maken. Sindsdien prikkelt Jumbo in haar winkels dus niet alleen de zintuigen met smaak, geur en kleur, maar óók met geluid.
 

De dj's

Kristel van Eijk werkte als dj bij onder andere SLAM!FM en Qmusic, verder is ze veelgevraagd voice-over. Ze ontving in 2012 de Zilveren Radioster voor de Beste Radiovrouw van het jaar. Bij Jumbo Radio zal ze iedere werkdag te horen zijn tussen 9.30 en 12.30 uur. Daniël Smulders is al ruim twintig jaar werkzaam bij de radio en bekend als radiopresentator bij QMusic. Ook is hij voice-over op radio en televisie, zoals bij Discovery Channel. Bij Jumbo Radio zal Daniël het middagprogramma voor zijn rekening nemen tussen 16.00 uur en 19.00 uur.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch