Keesing Media Group neemt belang in Amerikaanse brainapps-ontwikkelaar Elevate Labs

22-10-2018 (12:22) - Media

Keesing Media Group, internationaal toonaangevend uitgever van puzzelbladen, zet een belangrijke stap in zijn transformatie naar een breed en internationaal opererend bedrijf in braintainment en brainhealth. De uitgever maakt vandaag bekend een belang te nemen in het bedrijf Elevate Labs uit San Francisco, ontwikkelaar van onder meer de meer dan 20 miljoen keer gedownloade braintrainingapp Elevate.


Elevate Labs is wereldwijd een van de top-3 app ontwikkelaars op het vlak van apps voor braintraining en -health. Beide bedrijven zullen intensief samenwerken, waarbij Elevate Labs ook specifieke apps voor Keesing zal ontwikkelen. Met de deelname in Elevate Labs neemt Keesing een reuzensprong bij de invulling van haar digitale strategie. Keesing krijgt toegang tot de ontwikkel- en marketingkracht en het technologische platform van Elevate Labs.


Naast Keesing heeft de bekende Silicon Valley- investeerder Sequoia Capital een belang in Elevate Labs. Ook krijgt Keesing door deze samenwerking toegang tot de Amerikaanse markt, nadat het eerder zijn positie in Europa heeft uitgebreid en verstevigd. De Elevate-app werd in 2014 uitgeroepen tot de ‘App of the Year’ door Apple, in navolging van onder andere Instagram en Periscope.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch