Keesing, Vipmedia en Genera blijven bij Betapress

10-10-2018 (12:26) - Media

Betapress, marketing- en distributiebedrijf voor tijdschriften en onderdeel van Audax Groep, heeft de overeenkomst met Keesing, Vipmedia en Genera voor 3 jaar verlengd.


Hubert de Leeuw, Algemeen Directeur Audax: “Met de herstructurering die Betapress de afgelopen maanden heeft doorgemaakt, bouwen we aan een duurzame, efficiënte en toekomstbestendige organisatie. Deze overeenkomsten, bij elkaar goed voor een omzet van 12 miljoen euro, leveren een belangrijk bewijs dat we met de vernieuwde organisatie de goede richting in zijn geslagen."  


portfolio

Keesing Nederland heeft Betapress gekozen voor de distributie van het per 1 januari 2018 overgenomen portfolio van Sanders Puzzels. Hiermee behoudt Betapress een heel waardevol aandeel binnen de categorie puzzels, met de supermarkten als belangrijk afzetkanaal. Daarnaast hebben het belangrijke Vipmedia (met titels zoals Scandinavian Living, Historia en Wetenschap in Beeld) en het Amerikaanse Genera, (van o.a. Vogue, Cosmopolitan, Wired, Glamour en People Magazine) eveneens de samenwerking met Betapress verlengd voor distributie in Nederland en België. De overeenkomsten zijn tezamen goed voor ruim 12 miljoen euro.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch