Kijkers zijn meest nieuwsgierig naar deze YouTubers' net worth

Kijkers zijn meest nieuwsgierig naar deze YouTubers' net worth

15-06-2021 (12:07) - Media

YouTube heeft voor veel mensen het perfecte platform gecreëerd om self-made sterren te worden door te doen waar ze van houden. Met de aandacht en roem, hebben hun trouwe volgers ongetwijfeld een grote interesse in verschillende aspecten van hun leven, waaronder hun vergaarde net worth. MoneyTransfers.com heeft gebruik gemaakt van online analytics tool Ahrefs om vast te stellen in welke YouTuber's net worth mensen het meest geïnteresseerd zijn.
 
Het meest nieuwsgierig zijn mensen naar deze YouTubers: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MoneyTransfers.com voegde de belangrijkste online zoekterm 'net worth' in de database van online analytics tool Ahrefs om vast te stellen welke individuen mensen het meest online zoeken om de netto waarde van te ontdekken.

Alle online zoekvolumes in het onderzoek vertegenwoordigen wereldwijde maandelijkse online zoekopdrachten en alle online zoekvolume cijfers in het onderzoek zijn gemiddelden. De cijfers in de kolom 'geschatte nettowaarde' zijn afkomstig van verschillende gerenommeerde online bronnen en zijn allemaal enkel schattingen in termen van hun respectievelijke financiële nettowaarde.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch