Kim Dingler Managing Director Talpa Global

08-02-2019 (09:19) - Media

Talpa Media benoemt per 8 februari Kim Dingler tot Managing Director Talpa Global. Zij wordt verantwoordelijk voor de mondiale uitrol en commercialisering van de (tv)-formats en digitale concepten die het mediabedrijf ontwikkelt. Zij krijgt de leiding over de dagelijkse operatie van Talpa Global. Dingler volgt Maarten Meijs op, die onlangs benoemd werd tot COO Talpa Media. 
 
In 2014 trad Kim Dingler in dienst van Talpa Global als Directeur Marketing & Strategie. In deze functie was zij zowel verantwoordelijk voor de afdelingen digital, brand licensing en new business als voor marketing en strategie.
 
Maarten Meijs, COO Talpa Media: “Kim heeft de afgelopen jaren een enorm belangrijke rol gespeeld bij het bepalen van de strategische agenda van Talpa in een complex medialandschap. Ik ben ervan overtuigd dat zij de aangewezen persoon is om Talpa's volledige funnel-filosofie wereldwijd verder uit te rollen.”
 
In het verleden was Dingler werkzaam in de media, marketing en reclame bij onder andere Aegis, BBDO en Heineken waar zij als Media Director onder meer het veelbekroonde innovatieve tv-platform 6pack heeft ontwikkeld.  Daarnaast heeft Dingler ruime bestuurservaring en is zij momenteel bestuurslid bij ADCN ('de Club voor Creativiteit').

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch