KPN breidt filmaanbod uit met Pathé Thuis

KPN breidt filmaanbod uit met Pathé Thuis

20-04-2021 (14:25) - Media

Ruim twee miljoen huishoudens kunnen binnenkort via KPN TV films on-demand huren uit het filmaanbod van Pathé Thuis. Daardoor wordt het aanbod van films bij KPN groter en actueler. Vanaf 1 juli 2021 is Pathé Thuis partner voor de levering van alle on-demand huurfilms voor de KPN-platformen.

Door deze nieuwe samenwerking kunnen KPN-klanten straks kiezen uit meer dan 3700 films. Dankzij de samenwerking wordt het aanbod van Pathé Thuis voor nog meer huishoudens bereikbaar. "Het is al jaren onze wens om, naast ons rechtstreekse aanbod, samen te werken met KPN om zo ook de KPN TV-klanten te bedienen. Dankzij de samenwerking met KPN kunnen wij een nog groter publiek bereiken met ons aanbod", aldus Thomas van de Weerd, CEO van Pathé Thuis.

Marktleider
Pathé Thuis is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider in Nederland in online verhuur van films. Het huidige aanbod wordt wekelijks uitgebreid. De dienst telt inmiddels 1 miljoen betalende huishoudens en verhuurde in 2021 meer dan 7 miljoen films met gemiddeld 2,2 kijkers per film. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch