KPN content in tijden van corona: Rare Tijden! en Taboe talk

KPN content in tijden van corona: Rare Tijden! en Taboe talk

28-05-2020 (14:09) - Media

KPN presenteert de satirische sitcom: Rare Tijden! De serie is geproduceerd in samenwerking met ACHTUNG! en is bijna helemaal opgenomen in de vergader app Zoom. De sitcom biedt een inkijkje in leven en werk van een groep mensen die er samen het beste van proberen te maken.
 
In de nabije toekomst lijkt het erop dat werken op afstand meer routine zal worden voor bedrijven en werknemers. Dat inspireerde ACHTUNG! en KPN om samen met thuiszittende tv-makers en acteurs de satirische webserie te maken. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Bas Hoeflaak, Tina de Bruin, Ferdi Stofmeel, Loes Schnepper en Nora El Koussour, dit onder regie van Mattias Schut (CCCP). Bekijk hier aflevering 1
 

Taboe talk

De ‘kracht van samen’ komt ook tot uitdrukking in de podcastserie ‘Taboe talk. Een 10-delige reeks waarin KPN samen met NRC XTR en Mindshare onbespreekbare onderwerpen aan de kaak stelt. Host van de serie is Roos Woltering. Daarnaast deelt rapper, muzikant en woordkunstenaar Akwasi zijn persoonlijke bijdrage. Taboe Talk is vanaf 2 juni te beluisteren op kpn.com of Spotify.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch